۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت ساعت: 7:14 صبح 5/19/2012
مشکلات ادغام در ایران
به نظر می‌رسد مقوله ادغام آن‌قدر در کشور ما غیر قابل دسترس بوده که در هیچ‌کدام از قوانین مادر، نظیر: قانون تجارت و اصلاحیه‌های آن، قانون پولی و بانکی و قوانین دیگر، از آن یاد نشده و قوانین مذکور به نوعی این مقوله را نادیده گرفته‌اند.
پیشنهادی برای ثبات بازار ارز و سکه
بازار ارز اندک زمانی است با ثباتی نسبی مواجه شده است. نوساناتی منطقی به خود می‌بیند در حالی که میل به کاهش درآن قوی‌تر از افزایش است.
بیمه درمان، چالش یا فرصت برای شركت‌های بیمه تجاری؟
تامین سلامت آحاد جامعه یكی از سه مسوولیت حاكمیت نظام در كنار امنیت و آموزش است. این امر حیاتی در كشورهای توسعه یافته با محوریت حاكمیت و مشاركت همه شركای اجتماعی اداره و تامین می‌شود. در این جوامع به سلامت انسان‌ها به عنوان سرمایه و ثروت و پیش نیاز دستیابی به رفاه اجتماعی نگریسته و با ارتقای آن به اهدافی همچون رشد تولید ناخالص ملی، افزایش امنیت، اشتغال و بهره‌وری دست‌یافته‌اند.
آرشیو
نمونه‌های واقعی از هنر قیمت‌گذاری
قیمت‌گذاری برای کسب‌وکارهای کوچک می‌تواند کمی دشوار باشد. اگر قیمت‌ها بیش از حد بالا باشد، معمولا راه‌حل آن واضح و ساده است.
نقش هیات مدیره در تدوین و نظارت بر استراتژی
یکی از هدف‌های اساسی هیات مدیره شرکت، تضمین موفقیت استراتژی است.
مدیریت مالی در یک خانواده موفق
شاید از آن دسته آدم هایی هستید که همیشه از بی پولی شکایت دارید و در روزهای پایانی هر ماه مجبور می شوید از دوست و آشنا پول قرض بگیرید. چنین واقعیتی نشان می دهد که جای برنامه ریزی مالی در زندگی تان خالیست و در نتیجه درآمدتان به نیازهای بزرگ و کوچک شما پاسخ نمی دهد.
آرشیو
نسخه چاپی نسخه چاپی ۱۳۹۰ سوم اسفند :تاریخ انتشار 14967 :کدخبر
ارسال به دوستان ارسال به دوستان 1454 :بازدید

پاسارگاد بلندترین گام را در میان بیمه‌ها برداشت

شرکت بیمه پاسارگاد با جهشی 114 پله‌ای خود را به رتبه 206 در میان شرکت‌های برتر کشور در سال 89 رساند.
شرکت بیمه پاسارگاد با جهشی 114 پله‌ای خود را به رتبه 206 در میان شرکت‌های برتر کشور در سال 89 رساند.
شرکت بیمه پاسارگاد در سال 88 فروشی معادل 594 میلیارد و 600 میلیون ریال داشته که این حجم فروش را در سال 89 به یک‌هزار و 258 میلیارد و 500 میلیون ریال افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، رتبه بیمه پاسارگاد در رتبه‌بندی سال گذشته سازمان مدیریت صنعتی، 320 بوده است که این رتبه در رتبه‌بندی امسال این سازمان به 206 رسیده است.
بر این اساس، در شاخص شرکت‌های دارای رشد سریع بین 100 شرکت برتر سوم، دو شرکت از گروه مالی پاسارگاد وجود دارند که یکی شرکت بیمه پاسارگاد و دیگری شرکت ارزش آفرینان پاسارگاد است.
در عین حال در شاخص بالاترین رتبه بین 100 شرکت برتر سوم، بیمه پاسارگاد در زمره 10 شرکت برتر قرار گرفته است.

کلیدها , بیمه پاسارگاد

اخبار مرتبط با این خبر

12345
ردیفتیترتاریخ
1 زنگ خطر شركت‌های بیمه‌ای به صدا درآمد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
2 تقسیم سود 400 ریالی به ازای هر سهم ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
3 بیمه آرمان به جمع فرابورسی ها پیوست ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
4 بیمه کوثراستخدام می کند+فرم ثبت نام ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
5 پذیره نویسی بیمه تعاون از اول خرداد ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
6 سهم 10 برابری بیمه‌های عمر دنیا نسبت به ایران ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
7 همراه اول و ستاد اجرایی فرمان امام، صاحب 43‌درصد درآمد «تالیا» شدند ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
8 استقبال گسترده فعالان بورس از خدمات جدید «بانکسا» ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 گزارش فعالیت شركت «بیمه ما» منتشر شد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
10 گروه خدمات مالی و سرمایه‌گذاری شهر؛ رویکردی جدید از بانک شهر ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
11 بانک ‌پاسارگاد واریز سپرده را خبر می‌دهد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
12 استقبال گسترده فعالان بورس از خدمات جدید «بانکسا» ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
13 عملکرد بانک پاسارگاد در سال 1390 ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
14 كوثر امسال 500.000 بیمه نامه عمر صادر می‌کند ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
15 کوثر، بیمه تضمین کیفیت محصولات می دهد ۱۳۹۱ شنبه ۲۳ ارديبهشت
16 شرکت بیمه آتیه سازان حافظ خدمات دندانپزشکی می دهد ۱۳۹۱ شنبه ۲۳ ارديبهشت
17 «بیمه‌گذاران بیمه سامان» دراروپا خسارت گرفتند ۱۳۹۱ شنبه ۲۳ ارديبهشت
18 بیمه سینا به بورس می‌آید ۱۳۹۱ شنبه ۲۳ ارديبهشت
19 بیمه دانا، بانکداران انصار را بیمه عمر کرد ۱۳۹۱ جمعه ۲۲ ارديبهشت
20 پاداش 979 میلیون تومانی برای ۷عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد ۱۳۹۱ جمعه ۲۲ ارديبهشت
12345




تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما: