۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت ساعت: 7:05 صبح 5/19/2012
مشکلات ادغام در ایران
به نظر می‌رسد مقوله ادغام آن‌قدر در کشور ما غیر قابل دسترس بوده که در هیچ‌کدام از قوانین مادر، نظیر: قانون تجارت و اصلاحیه‌های آن، قانون پولی و بانکی و قوانین دیگر، از آن یاد نشده و قوانین مذکور به نوعی این مقوله را نادیده گرفته‌اند.
پیشنهادی برای ثبات بازار ارز و سکه
بازار ارز اندک زمانی است با ثباتی نسبی مواجه شده است. نوساناتی منطقی به خود می‌بیند در حالی که میل به کاهش درآن قوی‌تر از افزایش است.
بیمه درمان، چالش یا فرصت برای شركت‌های بیمه تجاری؟
تامین سلامت آحاد جامعه یكی از سه مسوولیت حاكمیت نظام در كنار امنیت و آموزش است. این امر حیاتی در كشورهای توسعه یافته با محوریت حاكمیت و مشاركت همه شركای اجتماعی اداره و تامین می‌شود. در این جوامع به سلامت انسان‌ها به عنوان سرمایه و ثروت و پیش نیاز دستیابی به رفاه اجتماعی نگریسته و با ارتقای آن به اهدافی همچون رشد تولید ناخالص ملی، افزایش امنیت، اشتغال و بهره‌وری دست‌یافته‌اند.
آرشیو
نمونه‌های واقعی از هنر قیمت‌گذاری
قیمت‌گذاری برای کسب‌وکارهای کوچک می‌تواند کمی دشوار باشد. اگر قیمت‌ها بیش از حد بالا باشد، معمولا راه‌حل آن واضح و ساده است.
نقش هیات مدیره در تدوین و نظارت بر استراتژی
یکی از هدف‌های اساسی هیات مدیره شرکت، تضمین موفقیت استراتژی است.
مدیریت مالی در یک خانواده موفق
شاید از آن دسته آدم هایی هستید که همیشه از بی پولی شکایت دارید و در روزهای پایانی هر ماه مجبور می شوید از دوست و آشنا پول قرض بگیرید. چنین واقعیتی نشان می دهد که جای برنامه ریزی مالی در زندگی تان خالیست و در نتیجه درآمدتان به نیازهای بزرگ و کوچک شما پاسخ نمی دهد.
آرشیو
نسخه چاپی نسخه چاپی ۱۳۹۰ دوم اسفند :تاریخ انتشار 14956 :کدخبر
ارسال به دوستان ارسال به دوستان 2045 :بازدید

اعمال نرخ سود سپرده های بلندمدت بدون حضور مشتری در بانک مسکن

بانک مسکن اعلام کرد، سود سپرده های بلند مدت یکساله تا پنج ساله افتتاح شده قبل از تاریخ 8 بهمن ماه سال جاری بدون حضور مشتری براساس نرخ جدید ابلاغی پرداخت می شود.
 بانک مسکن اعلام کرد، سود سپرده های بلند مدت یکساله تا پنج ساله افتتاح شده قبل از تاریخ 8 بهمن ماه سال جاری بدون حضور مشتری براساس نرخ جدید ابلاغی پرداخت می شود.
به گزارش بینا، نرخ سود سپرده سرمایه گذاری ممتاز از 8 درصد به 10 درصد، نرخ سود سپرده سرمایه گذاری ممتاز اشخاص حقیقی خاص و حقوقی از 9 درصد به 11 درصد و نرخ سود سپرده کوتاه مدت ویژه 9 ماهه ممتاز به نرخ 15 درصد افزایش یافت.
همچنین دارندگان حساب سپرده سرمایه گذاری ممتاز علاوه بر دریافت سود از اوراق تسهیلات مسکن ممتاز نیز بهره مند می شوند.
گفتنی است، بر اساس دستورالعمل صادر شده از سوی بانک مسکن در تاریخ هشتم بهمن ماه سال جاری، نرخ سود سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز عادی 9 درصد، اعلام شده بود.
کلیدها , بانک مسکن

اخبار مرتبط با این خبر

12345
ردیفتیترتاریخ
1 نرخ های عجیب اجاره و فروش مسکن در شمال تهران ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
2 جدیدترین فرصت های شغلی در ایرانسل, بانک سامان, پتروپارس و... ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
3 حضور بانک انصاردر بورس = جذب منابع بیشتر ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
4 عقب‌نشینی ارز و طلا ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
5 اختصاص 7 میلیارد دلار به طرح های توسعه ای و انرژی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
6 گزارشی از قیمت‌های انواع ارز ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
7 كاهش یك درصدی نرخ سود تسهیلات یك بانك ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
8 فرودگاه امام (ره) چه تعداد مسافر دارد؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 ممنوعیت دریافت سود وكارمزد بیش ازنرخ مصوب بانك‌ها/فرهنگ‌سازی صداوسیمابرای مصرف كالای داخل ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
10 صرافی بانک سینا مجوز گرفت ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
11 تحویل سکه‌های قرارداد آتی بورس کالا در بانک سامان ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
12 46 میلیون نفر در بانک صادرات حساب الکترونیکی دارند ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
13 نخستین خدمت بانکداری مجازی اقتصادنوین رونمایی می شود ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
14 ماجرای پیامک 100 میلیونی برای خرید مسکن ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
15 ضرورت دریافت مجوز از بانک مرکزی برای صرافی‌ها ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
16 بانک تجارت به خریداران اوراق گواهی سپرده جایزه می‌دهد ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
17 خرید وام مسكن در فرابورس ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
18 بازدید مدیرعامل بانک مسکن از پروژه‌ای در کرمانشاه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
19 نسخه جدید وب‌سایت بانک تجارت رونمایی شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
20 بانک رفاه به جامعه پزشکی کشور وام می دهد ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت
12345




تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما: